Instagram

Wednesday, April 17, 2013

tak cukup masa nak Blogwalking??

Salam,

I wondered, how could some of Malaysian blogger managed their time between REAL life and Cyber world..


I mean macam mana they all boleh a.k.a sanggup blogwalking dari satu site ke satu site, isn't that took so much time to spend?? urmm.. For me, 'bapak ah!! susah kowt',.

honestly, I couldn't bear it.. sometime, I just felt they have more time than mine..maybe 25 or 26 hours per day..

ouh! stop it Aini!!

I can't be like them, even though I've forced myself.. urmm..

or maybe I need some tips from them??..or maybe they could give me some spells or whatever you named it??..ahaha!

okey,
Got to go..
hope to see you soon
XOXO

15 comments:

miz ruha said...

tips??? haha!! kak ruha pun tak cukup masa la untuk blogwalking... selalu aje hutang blogwalking... :-(

Nurul Aini said...

Erm..kalau akak pun blogwalking sikit2. Tak ada nak blogwalking sekaligus..hohoho. Kalau akak, akak buat bloglist, dari bloglist tu akak blogwalking. Kemudian barulah ke blog yang lain.

nea lopah said...

KAYUH PELAN2 DIK..HEHEHE

Mysara Ab Rahman said...

tu la...bla busy mmg lma la x bw

Cik Mun said...

mun pon xreti bahagi2 masa ni..

yana aina said...

samalah ... tak terkejar ... huhuhh

yana aina said...

samalah ... tak terkejar ... huhuhh

aini shahroni said...

@miz ruhayeke..hehehe..macm saya lettew :D

aini shahroni said...

@Nurul Ainiowh..camtu kee..bgos2..nnti sya cuba practise kan..thanks senior :)

aini shahroni said...

@Mysara Ab Rahman kan..kan..busy tu satu..nak start dari mana tu pun masalah..

@Cik Mun kita geng..hehe

MéuzAngelo™ XXIII said...

boleh je nk blogwalking 5 blog dlm satu hari atau lebih.. tak semestinya dalam satu masa tu nak blogwalking byk2 blog.. contoh dalam masa sejam kita online tu, bukak la dua atau tiga blog dan tinggalkan comment..

kita ada 24 jam, tolak waktu tidur 7jam tinggal lebih kurang 17jam.. hehe

~cik atin~ said...

kene pandai curi curi mase.. he3

cik didiey said...

tanamkan dlm hati kita nak eratkan silaturahim sesama blogger. even tak pernah jumpa, kesudian diorg utk singgah blog kita dah cukup bermakna. so dgn cara BW lah kita dpt balas jasa baik diorg tu :) tp kena lah ikhlas kan..hehe

kalau xdpt buat sekaligus, buat ckit2 :)

aini shahroni said...

@MéuzAngelo™ XXIII woah!! okey..I'll try my best..thanks bratha for the tips!

@~cik atin~ hehehe..baiklah saya akan jadi perompak masa yang lebih cekap lepas ini..thanks

aini shahroni said...

@cik didieyhuhuhu...thanks kak didiey..insyaAllah aini akan cuba buat yang terbaik