Instagram

Tuesday, April 2, 2013

Segmen: Jangan SENTAP!!!

Bismillahirahmanirahim..

Ola, Amigos!

uhuk! uhuk!

Seperti saya pernah omongnya (disini), saya akan / bakal/ tak lama lagi / ingin menukar template blog ini kepada lebih personal..

dan mungkin akan mengurangkan (or maybe) berhenti dari mengikuti (atau buat) mana2 segmen atau GA.. (cis, satu pun tak pernah menang..mengajuk nie..ahaha).. oleh itu, sebelum perancang ini dilaksanakan.. saya nak buat review secara besar besaran *seperti besarnya tulisan ini* untuk blogger diluar sana..


sesiapa yang RELAHATI nak aku KUTUK, PUJI & KOMPLEN blog korang, sila tinggalkan url blog dipost ini!

JANGAN NAK RAJIN SANGAT BUAT ENTRI!! tapi kalau sejak azalinya korang rajin, buatlah, markah bonus untuk anda..

aku hanya memilih 12 blog sahaja untuk diupdate,direview,dikutuk,dipuji dan dikomplen dalam satu entri..

peraturan *amaran!! sila baca baik2*

  1. tuan blog memang rela hati untuk dikutuk, puji & komplen oleh aku
  2. bagi yang tersentap, perlu berjanji tidak akan menyaman aku dimakamah (ehehe)
  3. bagi yang direview, jika anda dikutuk, dilarang untuk band/block/hack/caci maki blog aku.. (ahahaha)
  4. bagi yang dipuji, persiapkan penyepit hidung agar hidung anda tidak mengembang begitu luas..takut tak boleh kempis balik, tak ke naye tu, nanti nak pergi kuliah camner? (huahuahua)
okey sekian! chow!

ops, tarikh tamat, esok, pada 10.59 P.M..

daaa..

17 comments:

mizzniya said...

nk laa..heheheh http://mizzniya.blogspot.com/

Ferdaus Mohd Othman said...

bagi komen yang sedap mata memandang (: ..heee

Ferdaus Mohd Othman said...

bagi komen yang sedap mata memandang (: ..heee

Rumpai Laut Sabah, Harga Terendah! Khasiat Luarbiasa!!

Husna Humairah said...

Bolehhhhh sgt. milikhusnahumairah.blogspot.com ;-) silaaaaa lah review k.

AinNawwar said...

sila2. :)

http://thedreamgoddess.blogspot.com/

Cik Mun said...

boleh jgak..
http://ciksitimun.blogspot.com

Nur Dzafirah said...

http://www.nurdzafirah.my *nak juga* Hehe. :P

Mar Haini Abdul Rahim said...

mahu mahuu ! :D

www.mayesa-jcb.my

Fendy said...

http://www.menulismenconteng.my/

cuba di kritik...hehe

nea lopah said...

Owh....menarik jugak ni adik. Kreatif2 blogger skrg.

Leods said...

http://walkstatic.blogspot.com/2013/04/segmen-jangan-sentap.html

join daaa....eheh

tenku butang said...

saya mau jugaaaa... heee..

http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/awat-susah-bebeno-wehtolongggg.html

Shaqir Ir Manz said...

nak jugak :)

http://www.projeksosial.com/

nabila biela said...

sy nak2..

www.nabilabiela.com

KaiSHu HaiKaL said...

saya join... mmg nk cari mereka yg berminat utk review blog ini sebab nak cari kelemahan pada diri utk diperbaiki: silalah : http://www.kaishuhaikal.com

Fatini Adlina said...

http://tinyinwonderland.blogspot.com/

NJihe.am said...

Salam, ewah 2x, cantik dah blog. saya dah tag awak untuk contest yang meletop ni>> http://studioous.blogspot.com/2013/04/chanteq-de-mata-beauty-contest.html