Instagram

Wednesday, December 26, 2012

Segmen: Aku dan Blog

Dimulakan dengan Bismillah..
Disudahi dengan Alhamdulillah..
Begitulah sehari dalam hidup kita..
Mudah2 dirahmati Allah~~~~
nananalalala~~

ecehceh.. dah pandai nyanyi lagu nasyid Cik Aini nie yerr..

*tengok jam*
HHAAHH??!! dah pukul tiga pagi??!! homaigod!! *okey Cik Aini, tak payah nak buat muka terkezut sangatlaa..sekali kena PANGGG kang*

sebelum tu meh aku tepek banner dulu..


hambek!..hehehe..

sebenarnya, aku dah lama gak tak join segmen, sebab kemalasan neuron transmitter aku untuk mengepos maklumat kepada brain..dan ketidak-efisyenan sel2 nerve aku berfungsi dengan baik..MAKA DENGAN INI, demi azam aku tahun baru nie nak lebih mengeratkan silahturahim dengan kenalan blogger..that's why iolss join..ehiks! *semagat*

ayat tak perlu nak skema sangat..sebab tengok banner bratha nie yang cukup relax dan cool..SO, uiolss pun bacalah entri nie dengan penuh santai dan tenang *hentuk kepala kat dinding*

Permintaan Datuk Bendahara Paly yang pertama.

pengenalan diri a.k.a Biodata pelajar

nama aku NurainiBintiShahroni @ AiniHawani.. Aku merupakan penganggur sementara @ lepasan SPM.. Budak yang paling cute dalam rumah aku *mutah 18 baldi*..sangat suka teddybear @ capucino.. *menayo*



Permintaan Datuk Bendahara Paly yang kedua.

kenapa aku buat blog

sebab ini adalah salah satu cara untuk aku mengexprestasikan pandangan dan pendapat aku..selain itu, berkongsi serba sedikit kehidupan aku yang penuh kecerian seperti kanak2 ribena kepada mereka yang sudi membaca blog aku*aku nak jadi budak kecik lagiiiii!!!*

Permintaan Datuk Bendahara Paly yang terakhir.

5 Blog yang paling aku gemari (sebenarnye banyak giler!)

okey itu sahaja titah madat yang ingin aku persembahakan.. moga2 tuan hamba sekalian terhibur hendaknya..
wuakahkahkah.. *evil luagh*
thanks for reading this entry!
Drop your comment here!
Lots of Love..
XOXO

14 comments:

Paly said...

lewat tido @@

ape2 pun, tenkiu sb sudi join segmen simple ni :)

Puteri Afiqah said...

gud luck :)

sii gadis polkadot❤ said...

Assalamualaikum :D

Datang sini dari segmen yg sama. Done follow you. Dont forget to follow me back. Salam kenal.

zaza said...

Hi.. thnks for your commenting at my blog http://ezajaafar.blogspot.com/2012/12/diy-fabric-flower.html#comment-form

salam perkenalan follow u dear :-)

Dezee said...

Im assuming yg nur ni 3 suku orangnya yer..heihei.Soalan kenapa buat blog tu dezee suka..Personally Dezee rasa blogging ni buat Dezee tenang..:)

Nazmin Nazifa said...

FOllow u here from the same segmen :)

http://amorevolta.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Iema Gurlz said...

hye...
dtg dr segmen yg same
meh singgah sini -> http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

myu said...

Salam perkenalan :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Myu Angle said...

Salam perkenalan :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://myuangle.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

cik sweety said...

jum singgah sini jum :DD
http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Robiatul Adawwiyyah said...

dtg follow...follow blog sya boleh???

http://pesanancinta.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Lina Nadhilah said...

wah ! x tau pon ade segmen.. :(

Cik Mun said...

goodluck ye..

Paly said...

jemput join segmen blog paly ni :) http://www.paly.my/2012/12/segmen-tadi-dan-sekarang.html