Instagram

Tuesday, October 16, 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

Bismillahirahmanirahim

hyep!!
UIOLLS....

tiba2 rasa nak join segmen Kak Yuyu yang tomey tue..
reasonnyew dia suka pink..
sama macam saya..
we're pinky awesome girls~~
Kak Yuyu, sep sikit!!
hehehe
^____^


sekarang saya ada 195 followers yang Awesome!
urmm...
berapa yerk boleh increase?



satu jam kemudian
3 jam kemudian
2 hari kemudian
tepuk mouse~
tekan I follow~~
LOL

okey dah, bye..
*senyum kambing yang tak de gigi*

---------------------------------
Dont forget to leave your comments
----------------------------------

50 comments:

Yuliana Wahit said...

TQ dear join.. done follow u.. rajin2 lah blogwlking peserta yg lain k.. ooo minat pink jugak!! loiiikeee..

Jue Jaynee said...

hehe da smpai sini n follow juga

Nory Zoulkefle said...

salam dear...akak folowwer awk yg ke 198...suke x? hehe

Mimie Najib said...

akk blas kunjungan disini juga.. =)

NugRuL SakuRa said...

assalamualaikum

Kunjung balas kat blog awk...dr segmen yg sama...

Blink2x nyer blog...chumiL...
salam kenal

CakeLover said...

i'm the 200 follower..hehehe
visit mine ye..thank u
http://kalermerahati.blogspot.com/

Mieya Atiera said...

Good luck !

Aqilah Rezali said...

Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaa. :)
Done follow you. ^^

http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html

meerasmira said...

done :)http://meerasmira.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html#

CikNana said...

hye hye..saya follow sini..:)

McNa said...

balas kunjungan ye
singgah & follow
http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

abdul aliim mansor said...

wooow hehhhehe pssst nk kongsi sesuatu nak tak jom tgok tips ni 4 perkara kita perlu tahu tentang kesihatan. harap dpt membantu

nurul ain said...

wahh cam best jee..

eita said...

selamat bersegmen

Anonymous said...

Fantastic post, I really look forward to updates from you.

Adi Herman said...

assalamualaikum sbb blogwalking kat blog saya semalam...tq for ur support hehe ini blog saya www.molotovcocktailz.blogspot.com

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
sy dari segmen sama ^^

Pelangi Senja said...

dari segmen yang sama..:)
jemput singgah belog saya juga..:D
http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Aynahusna said...

Hai,dari segmen yang sama
Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Fendy said...

singgah sini...jom terjah blog fendy

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Aimi Syahirah said...

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

FaTiMah aZ-zArAh said...

http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

are_lin@yu said...

done folo sini ;-)..jmput singgah blog ayu ;-)

~didiey~ said...

follow :)

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Trisna N said...

beautiful your blog :D
i like :D

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Nur Atikah said...

datang dari segmen yang sama.

http://budaksatulima.blogspot.com/2012/10/segmentambah-follower-banyak-banyak-kak.html

done follow you. follow balik k? :) tq

Call me DayaOwesome said...

Hi there :) done follow you . Follow me back http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Hatoru Bisco said...

dari segmen yg sama :)

http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Cik Fatyn said...

Dari segmen yg sama :D Jom blogwalking ke blog Fatin >>>>>

http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

fardiyah said...

singgah sini:)

http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Yanie Andierah said...

Saya datang dari segmen 'Tambahkan Follower Banyak-II' by Yuyu :) Here I am done follow your blog . Follow me k (http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html)

eyza fye said...

assalamualaikum..
done follow dr segmen yg same..
hit me back k

http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

ell lina said...

hye pretty..cute nye die :p
kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
follow me back?? >,<

http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Yana Aina said...

dtg follow..dr segmen sama

jom --> http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Saya Disini said...

done

Nurfara Hani said...

Salam. Singgah dari Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!.. Dah follow sini. Jom terjah blog saya.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Afasz said...

dr segmen yg sama, follow ur blog

http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

CiK MeiNa said...

done (:
http://cikmeinasayangs.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Mama Adam said...

dr segmen sama,

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

haaa... dh tambah sorang lg follower. jom tambah follower banyak2

Nor Salmi said...

Dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Diera Tekikushika said...

dtg menjenguk sambil tumpang blogwalking. jom g blog saya meh. =)

Sue Lynnda said...

Assalam,

Saya dari segmen yang sama!^^. Follow back belog saya ya!

Haryati Faizal said...

salam perkenalan dr segmen yg sama,
singgah sini n follow,

http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Nur Fahz said...

Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

pelengkap rusuk kiri said...

dah follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

emma michiyo said...

jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis cik emma :)

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Cik Siti Farizah said...

bru join~ hehe

http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

salam berfollower buat sumer ;)

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini #922.

http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html