Instagram

Sunday, October 28, 2012

JOM JOIN!!:- Beautiful Blog Segment

Bismillahirahmanirahim..

Aini dah kata..
tangan Aini kalau dah dpat sentuh keyboard memang susah nak pisahkan..
adoiiiii!!!
huhuhu..

actually,
I just want to help my liltle sis blogger Adik Hanaa..
to promote her G.A. segment..
GiveAway okey..
bukan Gila Artis..
huhuhu..
*okey ini tak lawak*


so, Jom join reramai..
adik Hanaa kata segmen ini akan berakhir bila sudah mencukupi 200 contestans..
lai lai lai..
boleh B.W. blog sapa yang cantik + meletop gitu..
yea dok ^____^
hohohoho..
okey pada yang nak join just klik pada banner diatas..
dan ikut terma dan syarat *macam iklan celcom pulak dah*

#Amaran keras:- pada blogger diluar sana jangan berat tulang sanghezz nak join segmen nie.. hehehe.. Wa gurau jer.. selamat bersegmen ^_____^ till then....

13 comments:

Sa Michaisi said...

Waaah ! Good luck yaa :)

nurul ain said...

menarik...

zieya said...

tumpang tanya boleh,apa tjuk lgu kat blog awk nhe erk? nice :)

Aperture Kinetics said...

Im on a payphone trying to call home all of my change spent on you~

aini shahroni said...

@zieya
cover version:: payphone ^____^

Nasuha said...

selamat bersegmen :)

Aqilah Othman said...

Thanks sebab tag :) I really apreciate it .

Fatin Jieha said...

Saya datang bertandang kat blog awak ni! Hehe :D

Syaifuddin Alias said...

good luck tau :D

Nurul Aini said...

Singgah sini balik..hehe..nama kita samalah..aini.. Nice to found you. Keep in touch ye. ^__^

Nora Karim said...

good luck!

aiN NaJwa said...

Good Luck key ! :)

Ana Hanaa Daud said...

Thanks sebab join. Good luck :)