Instagram

Tuesday, July 24, 2012

I dedicate this for you (Para belogger)

Bismillah...

Assalamaualaikum...

KeeeebbbOOOMMM!!!!!

Oh mak kau!! ish..time orang solat terawih ni ada juga yang nak minta penampar nie weh!!astagfirullah..puasa-puasa...

Sebenarnya entry saya kali ini saya dedicatekan khusus untuk para blogger diluar sana..
Tiga perkataan yang dapat mengambarkan korang.. KORANG AWESOME GILER!!!!

rasa rendah diri kowt, bila tengok belog2 korang..dasyat!! superb!! amazing!! cun!! pergh!!!!!

serius saya jelous dengan kebolehan yang ada pada kalian..awal2 dulu saya ingat perempuan jer yang pandai create belog yg lawa @ ti-ut @ comey..tapi jangkaan saya MELESET bebenow.. rupanya jejaka2 belogger pun tiada kurang tandingannya...caya laaaaa....

huhuhu..

tabik laa wa cakap sama lu *erk telebih rock pula..Azam saya lepas habis SPM nanti, saya akan peruntukkan satu minggu khusus untuk membaikpulih @ mencantikmolek @ menaiktarafkan belog saya ke level 10 BINTANG..jeng!!!dush!!keboom!!!

tapi saya tahu saya tak berapa pandai..saya harap dapat tunjuk ajar dari belogger2 sperti kalian..boleh x?

boleh x?
 boleh x?
            boleh x?
BOLEH X?

Terima Kasih~~~~~

SAYA TAHU KURANG MEMANG TERBAAIIKK :-)

bye..assalamualaikum -tak jawab sombong, kalau jawab CUN giler-

12 comments:

piko pink said...

amboi..nak mase seminggu 2..hehe

aini shahroni said...

yelah nak kena belajar dengan sifu2 belogger :-)

eimah siti said...

boleh punya...yang penting skrg study dulu...hehe

Masmira Masri said...

wahh mmg stuju tgk blog jejaka yg super awsome....

do visit nfollow
http://myaleo.blogspot.com/2012/07/all-in-1.html

aini shahroni said...

otey :-) >__<

Mimieesyeerro said...

hee. gudluck dear. keep it up.
nnt dah cantik meletoppss mention kat kite ehh . skg ni pn dah cantik apa blognye :))

aini shahroni said...

hehe..sep..sep..

aini shahroni said...

thanks my sis..
>___<
insyaAllah..
tidak akan dilupakan :-)

Lina md. munir said...

Tak ada yang tak boleh. Boleh belaka.
Ilmu yang baik jika kita kongsi-kongsikan lagi banyak pahalanya.

aini shahroni said...

hehe..
otey auntie..
I <3 u
thanks coz visit my belog yang tah paper nie :-)

Aliff Haikal said...

haha jangan pandang blogger lelaki ni sebelah mata je :p

haa ni nak kasi satu tips , nak bagi org senang comment

Apa kata awk tukar setting komen awk kepada POP-UP WINDOW

Assalamualaikum :)

aini shahroni said...

wa'alaikumusalam..
mana ada pandang sebelah mata..
sipi jer..hihihi
owh..okey :-)
thanks for the tip..