My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Instagram

Sunday, February 8, 2015

GA by @shoppestuff


Salam and greetings to all!

Hari ini admin ada berita gembira, terbaik, termantap dan termasyuk untuk anda semuaaaa!! Di sebabkan admin sangatlah bermurah hati, admin ingin mengadakan GIVEAWAY untuk anda2 semuaaaa!! Yeayyy!!!!

 Dan hadiahnya, of course laa pasti yang terbaikk punya.. Nak tahu?? Hmm, clue nya.. mungkin dari Korea, mungkin juga barangan Malaysia. Haaa, membantu tak? Heheh Yang pasti ianya adalah istemewa!!! So, cara nak memenangi hadiah yang bertuah ini adalah teramatlah mudah!! 

Kalian ada 2 pilihan

1) Follow ig @shoppestuff. Kemudian, Re-post gambar ini dan tag ig @shoppestuff. Kemudian lengkapkan ayat "Saya ingin memenangi GA dari @shoppestuff kerana..." 

*kasi goreng kaw2 ayat. Tapi, jangan sampai terhangit. Ayat yang paling menarik dan sempoi akan dipilih*

2) Follow ig @shoppestuff. Kemudian, tag seramai yang mungkin kawan2 anda di post ini. Tag yang terbanyak akan dipilih sebagai pemenang. 

*markah bonus akan diberi kepada mereka yang sudi membuat kedua-dua pilihan diatas*

Maklumat lanjut di instagram @shoppestuff. Selamat mencuba dan semoga berjaya. Tarikh tamat, admin akan umumkan nanti. Go go go!!

No comments: