My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Heart of blog

Friday, January 30, 2015

Grand Opening @shoppestuff

Assalamualaikum semua!

okey, hari ini aku ada berita gembira untuk kalian
yeaay!!

Officially, hari ini adalah Grand Opening @shoppestuff 
my online business
puii, jet2 dah ada butik kata ko!!
hahaha
tak apalah nak berangan dulu2.
ngehehehe..

ahaaa!
apa yang berita gembiranya..
insyaAllah aku akan adakan giveaway untuk insan2 yang bertuah
and of course, hadiahnya adalah barang2 dari online shop aku

first of all,
korang semua ada Instagram kan?
okey, korang kena follow @shoppestuff
sebab itu medium yang paling pantas aku dengan korang
semua benda aku akan update kat situ..

pasal stock baru, sales gempak2, giveaway dan macam2 lagi.

follow instagram @shoppestuff @shoppestuff @shoppestuff
tauuuu



by the way, @shoppestuff juga ada facebook
kat situ pun aku akan update stock2..



apa tunggu lagi???
dah follow?
dah usha?
ada yang dah berkenan??
hehe
cepat2 grab item faavourite korang sebelum orang lain rembat

owh yea, aku juga ada buat perkhimatan

DELIVERY BELOVED

apakah itu??

Delivery beloved ini adalah perkhimatan penghiasan untuk hadiah..
maklumat lanjut semua di INSTAGRAM @shoppestuff


okey, thank you for reading!
selamat maju jaya semua
doakan aku yea :)

ME

No comments: