My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Instagram

Friday, December 12, 2014

Nikon D5300

DSLR Nikon D5300

cita2 atau angan2 palsu?




hmm. 
doakan aku dapat ni sebijik. 
okey, maybe tak dapat yang jatuh dari langit.. 
aku harap,
one fine sunny day
aku mampu beli sebijik.. Nak weh!!


ergh..
hari ini aku edit lagu. PERGHH sumpah susah! aku rasa deria rasa dan jiwa aku hancus. 
Takde bakat langsung. huh!
Ngupenye jadi komposer lebih susah dari jadi director.

erk, yeke?
hhaaha


ME

2 comments:

Syaza Syafeeqah said...

semoga diperluaskan rezekinya. amin~

Puteri said...

memang cantik...inshaAllah boleh :)

Salam kenal...Jemput singgah BLOG saya. Ada peluang bisnes part time dan macam2 lagi :)