My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Instagram

Friday, November 1, 2013

apa khabar semua

Bismillah

Assalamualaikum and hai!

fuuh..fuuh..fuuhh..awat banyak spider web kat sini..okey, aku lupa yang aku ni dah lama tak hupdate blog.. Cehhh.. APA PUN TAK BOLEH!!

okey, apa khabar semua? sihat tak? yang tak sihat tu bawa-bawalah berjumpa dengan doktor yea.. baca blog aku ni bukannya dapat sihatkan korang yea tak? tapi, urm..hiburkan hati korang tu boleh kowt.. ~~huhhuuhh BAJET 2x~~~

So, disebabkan lama sangat aku dah tak kerah otak aku nak bikin ayat panjang-panjang..harap maaf jika ada ayat yang TONGKANG-TERBALIK..parah wehh!!

life kat Matrik, alhamdulillah okey2 sahaja..seronok, walaupan ada orang kata pressure giler or what.. tapi HADA AQUE KEYSHAH?.. Just enjoylah nama pun study life-kannnn? Tipulah aku kata aku tak pressure duduk sana, tapi be possitive! pressure tu ada dimana-mana.. Yang penting kena pandai manage..

owh yeah.. aku dah cuti SEM..hooorrrreeyyyy *insert applause* and officially aku baru saja habis Final Paper sem 1..hahaha..pagi tadi..eh! kenapa aku rasa ayat aku macam terbalik yer? ahhh..lantaklahh malas nak backspace..

urm..apalagi nak cakap yer? owh..insyaAllah, aku akan ada trip ke Korea with family..insyaAllah nanti aku hupdate yer.. If tak mampu tulis panjang-panjang, nanti aku upload gambar ke..

owh yea.. aku dah ada Insta...horreeeyyyy *insert big applause* hahaha.. nak follow, ikut suka koranglah..

#S2BP7 #KMNS #INSTA
okeylah, that's all from me..nanti aku Update mana-manalah yang patut..doakan aku rajin yer..
daaa~~
wasalam
XOXO

3 comments:

Nur Fatin Izzati said...

Good luck result pspm. haha

kak me said...

Akak dulu pun student matrik..
KM

kak me said...
This comment has been removed by a blog administrator.