My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Some pieces of puzzles

Wednesday, June 26, 2013

Kenapa? Maka inilah jawapannya

Assalamualaikum,
hai, uolsss!!

haaaaaaaaaaa...dah lama giler er gila tak update blog..haish! sorry babe! :D


hmm..
so disini aku, saya, iolss nak habaq mai, awat chek dah lama tak update ceghita terbaru..*hamboi teruk gila bahasa aku*

nak tahu tak? *sila angkat lutut hampa dulu*
okey2.. bagus! excellente!

as you all can see my status above there..nampak dak? haa.. aku sekarang ni kat KMNS..

apa tu KMNS? menurut PokCik Google, KMNS merupakan sebuah kolej matrikulasi yang terletak di negeri sembilan yang berada di Kuala Pilah..
*pergh, desciption yang bagus*

so well, I'm college student now! yeay!!!!
gembiralah sangat :p

eh, lupa nak tanya..hampa semua apa khabar? duk cenghita pasai diri sendiri je, bajet orang nak tahu sangat! hahaha..

okey, malas nak taip lagi..
hahhh..

assignment chemistry!!!

ergh!
OKEY
BYE!!

doakan saya disini <3 br="">