Instagram

Wednesday, June 26, 2013

Kenapa? Maka inilah jawapannya

Assalamualaikum,
hai, uolsss!!

haaaaaaaaaaa...dah lama giler er gila tak update blog..haish! sorry babe! :D


hmm..
so disini aku, saya, iolss nak habaq mai, awat chek dah lama tak update ceghita terbaru..*hamboi teruk gila bahasa aku*

nak tahu tak? *sila angkat lutut hampa dulu*
okey2.. bagus! excellente!

as you all can see my status above there..nampak dak? haa.. aku sekarang ni kat KMNS..

apa tu KMNS? menurut PokCik Google, KMNS merupakan sebuah kolej matrikulasi yang terletak di negeri sembilan yang berada di Kuala Pilah..
*pergh, desciption yang bagus*

so well, I'm college student now! yeay!!!!
gembiralah sangat :p

eh, lupa nak tanya..hampa semua apa khabar? duk cenghita pasai diri sendiri je, bajet orang nak tahu sangat! hahaha..

okey, malas nak taip lagi..
hahhh..

assignment chemistry!!!

ergh!
OKEY
BYE!!

doakan saya disini <3 br="">