My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Some pieces of puzzles

Saturday, April 13, 2013

Akhirnya!!

Salam,

ola!
hyeee! *senyum sokmo*

Alhamdulillah, akhirnya siap juga aku mengedit blog aku nie..
boleh terasa kot otak aku mengembang dan mengempis *imagine*

So, acane dengan template baru aku nie? berat, ke? sesak,ke? menyemak, ke? hah, silakan untuk mengomen.. kali aku bagi peluang untuk korang nak kritik blog aku..cengggg :p

aku pun dah sediakan SHOUTBOX, pasnie boleh ar korang menjerit, melalak kat blog aku.. kalau aku sempat, aku blogdrifting kat blog korang yer..tapi janganlah korang spam link! Bak kata senior +Nurul Aini tak takut ke makan duit haram? *spammer itu adalah penjenayah siber*

tapi aku ada benda sedih nie..huhu T,T
follower widget aku dah hilang semasa pasang template denim nie.. aku ada backup, tapi tak tahu nak cari kodnya..huh! tak apalah, lagi pun tak lama lagi Pihak Google akan berhenti/membuang  follower widget tu...

jadi JOM pakat ramai2, follow Google Plus pulak..ehikhik :)

Sanggup gak aku :p besengkang mata dua malam berturut-turut, menahan lapar *hampeh turun 2 kg jer* semata-mata untuk buah hati ku sorang nie..

nampak tak betapa toughnya aku nie *bajet2*

okeylah, till then
XOXO

Terima kasih juga pada Kak Husna yang sudi membantu :) 

5 comments:

Anonymous said...

cantik!

balqisfz said...

hehe! kalau dh nk buat tu, meme snggup bersengkang mata tau

tenku butang said...

hoh? google akan buang follower widget 2 x lama lagi? maksudnya? huuu.. sedih lea xde follower widget 2.. =(

aini shahroni said...

@tenku butang"tak mau!! tak mau!!" *geritan budak kecik..*
sedihkan..google dh announced.

cik didiey said...

edit sendiri??? terror jugak aini ni ye :)