My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Instagram

Tuesday, March 12, 2013

Segmen UPkan Follower by Arkitek Hati

Bismillahirahmanirahim.

It's me again!

Kalau dah asyik join segmen, teringin pulak nak buat segmen..ahaha!

It's super simple!


imageFollow blog Arkitek Hati dan sponcer Kak Husna
 Like Fanpage Arkitek Hati






Buat satu entri bertajuk "Segmen UPkan Follower by Arkitek Hati"
 Tampal Banner di atas dan backlink ke entri ni
Bagi satu quotation / sentence / ayat keramat / cogan kata yang korang suka giler
 Kopi pastakan link entri anda di kotak komen entri ini (tempat lain tak layan)
 Blogwalking dan follow peserta lain.
(no excuse! korang nak up kan follower, kan? so, bantu orang lain juga laa..what you give, inshaAllah you get back!)


♥TAMBAHAN♥



PEMENANG:

Tempat PERTAMA: 
SATU Blog pemenang akan duduk dalam "Ruang sewaan di blog Arkitek Hati" selamat DUA bulan. Blog pemenang akan sentiasa direview. (Probability untuk menang adalah terbuka luas bagi mereka yang ada banner blog sendiri)

Tempat KEDUA:
SATU Blog pemenang akan duduk dalam "Ruang sewaan di blog Arkitek Hati" selamat SATU bulan. Blog pemenang akan sentiasa direview. 

Tempat KETIGA:
5 Blog pemenang akan berada di bloglist sponser Kak Husna selama sebulan.. (Probability untuk menang adalah dengan men'follow' Kak Husna)

disamping mengUPkan follower, ada hadiah menanti anda disini..

Cara pemenang dipilih:
adalah secara random, entri terbaik, paling rajin blogwalking, paling memikat hati (??)

tarikh tamat 30 Mac 2013
APA TUNGGU LAGI AYUH JOIN RAMAI!!


20 comments:

EvoL Fzan said...

sya join :)
http://evolfzan.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

Nasuha said...

Apa mknn kegemaran awk? Jom join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

nea lopah said...

Menarik ni..akak nk join lah. jap g bt n3 yer..hehehe

CikMunBlogger said...

join :)

http://www.munviolettaxious.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

Asmar Arafad said...

join..

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

Siti Farhahnis said...

Assalamualaikum. Anis datang dan join segmen nie sekali.
http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

Husna Mizan said...

saya dah join :)

http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

nicosikura said...

saya join ye.. |^_^|

http://kurakuramenari.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

amalina harudin said...

http://ienachibumb.blogspot.com/2013/01/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

Nurul Yuyu said...

JOIN :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/03/segmenupkan-follower-by-arkitek-hati.html

Asilah Syiela said...

dah join !
http://justastoryaboutus.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

segmen ni sampai bila ye syg?? ena nk join tapi bukan esok la.. sbb ada entry lain utk sok.. huuu

Monyet Rimau said...

saya dah follow blog awak jom follow balik blog saya :]

- admins blog 3 dalam 1 -
- Segmen mega 300 Follower -

http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/01/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

aini shahroni said...

@akak ✿AINAA ROSEBERRY✿.saya rasa nak buat dalam lima hari jew kowt..

Nas Izzati said...

http://nasizzati.blogspot.com/2013/03/upkan-follower.html

jom kita join segmen nie :)

Nur Faie said...

Faie join ^ ^ http://cikanehtapicute.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

Hanis Izzati Hasbullah said...

Salam. hye..
joined :)

http://izzatihasbullah.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html