My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Instagram

Monday, March 11, 2013

appreciation

Bismillahirahmanirahim...

I have been blogging almost 2 years (not yet 2..but almost)..and for those who has followed my blog since I was nothing until now (here I am)..I just wanna say..I really APPRECIATE your presence in my life..

every comment I took as a lesson.. every condemn I took as reflection..I ain't perfect, but I'm still learning to improve all my lacks.. *believe me*


*cakap melayu laa*

kalau korang pernah baca tujuan utama blog ini ditubuhkan, korang mungkin akan 'perasan' sedikit perubahan pada cara aku menyampaikan sesuatu..

lebih matang?

semakin kurang ajaq?

sudah pandai berpolitik?

lebih menonjol sifat kewanitaan?

bla bla bla..

you can judge it by yourself.. (but don't tell meeee) eh! tercakap Omputih..malas nak tekan 'Back Space'..

and I did a lot of improvement in my English!! yeahhh!! well done!! 
*insert a big applause*

seriously, aku pernah kena kutuk, maki dan macam2 lagi.. tapi aku selalu think positive.. (and that's the one reason why I filtered all the comment) aku tak nak buat musuh dengan sesiapa pun..lebih2 lagi, I don't even know who are them..so, I leave it!!

as I said on the previous post
"I'm not worry if I doesn't have a thousand followers, but I'm worry if I couldn't be nice even for one."

it's right, isn't it? 

tak guna ada berlambak followers, andai kita tak mampu berbuat baik kepada mereka..(aku tak bermaksud orang yang ada ramai followers tu tak guna..itu ajaran sosat)

neah!
I know you could understand it well..

hermmm...I just want to drop 'some' of my older posts so that you could see plus understand what am I talking about..

so, here I called "The Journey of Improvement"
*warning, don't you try to 'boooo' me okey? I already know my english was 'full of literature'..ahahaha*

and, that's enough.....enough,kan?..my writing was quite mess up..aku tak sanggup nak bagi lebih2 takut korang termuntah-muntah membacanya..ahahaha...parah wehh..

first year aku tubuhkan blog, I used to talk to my baby bloggie..I didn't provide a follower widget and a comment box on my blog..but, then bila somebody asked me to do so, dan dia kat blog awak nie 'cool' sejak tu aku baru "upgrade"kan blog aku..

*a big applause again*

dan akhirnya, aku lebih bercakap dengan korang rather than bercakap sorang2..hehehehe..

okey, that's all from me..I hope you all enjoy it..by the way, before I end it up.. I just wanna say, I really appreciate whoever has come to my blog or willingly drop some comments..

Thank you so much Amigos!!


5 comments:

Nur Dzafirah said...

tepuk3x :) cayalah english tu... kita tak pandai ~~~

aini shahroni said...

@Nur Dzafirahsemua orang berhak untuk pandai.. cuma usaha yang membezakannya.. chaiyok my dear.. saya percaya awak pun boleh..

siti nor jannah sudin said...

keep up the good work gurl..

aja2 fighting

http://snjhanacollections.blogspot.com/

Farah Shuhada said...

hye nice blog! suka! done folow u :D

Norliza Aminuddin said...

salam perkenalan... done following u dear... (^_^)