My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Some pieces of puzzles

Thursday, February 7, 2013

Zalora.com bagi voucher RM50!!

Bismillahirahmanirahim..

Selawat dan salam buat Nabi Muhammad saw..

oit! apa khabar? sihat tak? sihat tak? sihat tak? (jawab dengan kadar yang sama)

hari itu aku ada baghitau kat korang, pasal Zalora.com kan...haah? apa kebenda itu Zalora.com?? haish, korang jangan buat2 macam tak up-to-date..ala, Zalora.com yang itu...yang iklannya kelaka gegila punya..


so, dipendek ceghita yang memang dah pendek.. Zalora bagi aku voucher RM50 hanya untuk merasai pengalaman membeli digedung online mereka..

personally, aku rasa mereka berkerja dengan pantas dan effisyen..aku order barang tu hari sabtu malam dan sampai ke pintu rumah aku hari selasa pagi..tak adalah lama sangat, kan...hehehe..

apa barang yang aku beli?? tuuu, shawl pink dwi-colour.. not bad laa.. hehehe..


bukti pembelian, nie...

kelik gambar untuk ke Zalora.com

terima kasih zalora.com kerana memberi peluang kepada saya untuk merasai pembelian barang secara online.. first impression is yours! harap dapat bekerjasama dengan lebih baik selepas ini.. see you!

Thanks for reading!

3 comments:

Anonymous said...

bestnya!

Farah Shahirah said...

wahh untungnya..nak jugak! ^^

rose rozlan said...

Best tak barang dia?