My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Some pieces of puzzles

Wednesday, February 20, 2013

8 Perkara yang paling serius

Bismillahirahmanirahim..

Assalamualaikum, you guysssssss!!

Hangpa semua apa habaq? baik noe? huhuhu..Hari ini aku cuti, that's why I wanna update something here.. So this entry gonna be some facts in my life..sumpah tak tipu dehh..before that, babe.. moh like fanpage chek.. chek dah letaq gambaq sendiri.. (atas permintaan orang)

*sila terharu*

tak perlu nak bermonolog terlebih.. moh kita baca 8 perkara yang paling serius yang pernah aku buat dalam hidup aku..

Hantar surat cinto kat abg senior (darjah 5)


Ponteng kelas agama masa darjah 6 (the first and the last time)


 Bagi cekelat cadbury kat abg senior masa tingkatan 1


 Gaduh2 'manje' dengan geng gegurl yg peghasan popular masa form 2 *bebas dari tonton 18+*


 Perang bersaudara dengan classmate yang mencuri baca dairy kumpulan aku ketika form 3.. (nie nasib baik kerusi tak naik kat kepala beliau)


Minta Mak cik aku pinangkan Imam surau... LOL.. nie paling memalukan..hampeh!!! (form 5)


 Langgar kereta mak aku sendiri...adush!! biasalah budak baru belajar..bak kata kawan aku, pikir jadi jahat kejap..ayoyoyo..(18 tahun)


1) dannn yang seterusnya akan di'up-coming'kan......


perasan tak aku tak coret apa perkara serius masa form 4? could you guess apa agaknya yang pernah berlaku?

ps: NO HARM INTENTION...

4 comments:

Razil Tahir said...

kemain bagi cokelat...
hahahahaha

fatin aziz said...

langgar kereta mak sndri xpe lagi..sya ni langgar kereta org.. huhu

shukri said...

pinang imam surau? biar betul!! eii..kecik2 dah berangan..huhu

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/