Instagram

Sunday, January 20, 2013

Bancian #2 : Blog Popular?

Bismillahirahmanirahim..

assalamualaikum dan selamat petang..*eceh ceh bajet berpidato*

hari ini aku nak buat bancian lagi, dan kali ini ia lebih mudah dan menyenangkan *sila setuju dengan 8ribu peratus okey*

bancian ini juga, akan mudahkan para blogger seperti hangpa yang kat luar sana untuk menilai dan membaiki CONTENT dalam blog hangpa.. (termasuk aku lerrr)

apa yang korang perlu buat..pilih dan vote, apa yang korang rasa itu yang sepatutnya jawapan pada soalan aku..senangkan??!! tak perlu nak membebel sangat.. jom kita ke soalannya


Apa yang perlu ada dalam sesebuah blog, untuk diletakkan ia sebagai blog yang porpular?? (content)
  


hasil undi ini bukannya dari parti blogger sahaja, ia merangkumi parti pengguna biasa..baru adil dan saksama..lagipun yang membaca blog kita2 nie, bukan ahli parti2 blogger jer..

Thanks for reading this entry!
Drop your comment here!
Lots of love!
XOXO

1 comment:

TeTerBanG said...

mcm kakak, kakak mmg sedia mklum yg blog kakak mmg buhsan! haha.. sbb kak x byk cita yg boleh share. nak kata selalu travel, mmg tidak. sabit tu follower x ramai. haha..