My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Instagram

Sunday, December 30, 2012

Zyraoxx's Blogbuster

Bismillahirahmanirahim

-jong-jong inai, mak impong rajawali, jong-jong inai mak impong rajawali, sepak tunggul inai berdarah ibu kaki-

haish, aritu nyanyi nasyid..sekarang kugiran pulak dah..mak aih!! paroh tahap cicak nie..

-SILA ABAIKAN PEMBUKAAN PERENGGAN YANG MENGARUT TU-

Tadi, aku terpandanglah entri blog Bratha "Nakhoda Nurani".. diulangi TERPANDANG yerr.. bukan bernawaitu untuk stalk okeyyyyyy!! lalu adinda ternampak kekanda itu menjoinkan diri dengan segmen ZYRAOXX'S BLOGBUSTER..

mula2 ingat dia nak ber-hang-lipur-lara tentang dinosor tau..sebb macem bunyi T-REX laa pula..*adeker?* so dengan perasaan yang membuak-buak ingin tahu *sampai terjuling-juling mata adinda* maka aku pun pergi ke blog kekanda itu.. lalu membacanya dengan hati berbunga-bunga..haha

bila hati mula ditumbuhi bunga matahari tidak semena-mena jejari ini terkelik banner yang tertepek diblog kekanda itu..maka, terperangkapla rohani, jasmani, emosi adinda di blog SIS Zyra..

karana, perkataan BlogBuster itu sangat mengetar jiwa raga adinda...*keeeebbbooommm*..
maka Adinda teringin untuk menghancur-leburkan jejari adinda untk join segmen ini..yeahhh...
arakian sudahTAMATLAH kisah si pengembara adinda ke blog yang tersangatlah WOOOAHHH!!

-BERAKHIRLAH SUDAH KEGEDIKAN AKU YANG MELAMPAUI BATASAN SEBAGAI MANUSIA YANG NORMAL-

sesiapa yang nak menjoinkan diri, boleh kelik ramai2 banner yang aku rasa macam nak cabut dari blog nie dan print lalu letak didalam kotak rahsia aku..jelly iolls tauuuuu!!

jangan lupa join segmen pertama saya Segmen: Apa Kata Mereka?? dan doakan saya nak duduki ujian berkomputer esok!!

thanks for reading this entry!
Drop your comment here!
lots of love!
XOXO

34 comments:

Zyra Roxx said...

hik hik klaka je, comel ^^

thanx join, btw done folow n slm kenal ;)

myrah cengengg said...

bw dr segmen zyraroxx. dah follow ! :) http://myrahthesamurai.blogspot.com/2012/12/zyraaroxxs-blockbuster.html

Niena Reen said...

dtg singgah dan follow dari segmen yang sama!
http://girlzowey.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Misz Fazie said...

salam, singgah sini sambil follow dari segmen yg same. btw, salam kenal yup ;)

http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

nur azian said...

comey la blog awk...suke tgk :)

Cikgu Ma said...

dari segmen sama ^_^

http://www.cikgubest.my/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

laskar pelangi said...

goodluckkkkk:)

miss fluffy said...

hi..from the same segmen~ ^^

http://missflyfluffy.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Hanida Moss said...

Dari segmen sama.
selamat berkenalan & follow blog ni :)

azifah yazid said...

follow sini :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

azifah yazid said...

follow sini :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

zafirah said...

segmen same ;) come visit mine

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

anismasrina said...

Hai ,Dari segmen sama . Done follow u . Follow me back k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

cikguHidayah said...

singgah dari segmen sama.. :)

http://www.cikgucomel74.my/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

kuningyellow said...

hey salam kenal. datang dari segmen sama then done follow sini. :)
http://gilesepek.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Nurul Izzati said...

salam kenal. terjah dari segmen sama
http://zatidiaryy.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Nanie said...

ekceli ekceli dari segmen yg yaw . jemputlah meng-blogwalking dan meng-follow. ekceli, dah follow blog anda. :3
http://nanitheawesome.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

✿ Misz Noni ✿ said...

Dah follow . Dari segmen yg sama :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Nieyxzha Hassan said...

a'a dah lame tak dtg sini jugak..coz tukar ke google plus so semua blog yang folo aritu hilang ;)

hehehe... tergelak sorang2 depan lappy bace ayat atas tu..hehehe

Nieyxzha Hassan said...

luper plak... Rania dah 2thn lebih daa... dah ade adik baru, nk msk 6 bulan ^-~

NurDzafirah™ said...

from the same segmen~ ^^

http://www.nurdzafirah.my/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

RATU QASEH SAIFUDIN said...

datang dari segmen yg sama..:)

http://qasehsaifudin.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Angel Love Soldier said...

Datang dari segmen yang sama,

Dah follow awk,

Jom follow saya,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html dtg dri segmen yg sama :)

luqman zakaria said...

singgah dari segmen yang sama..dari group istanbul aku dtg..dtg follow sini..

entry sy :
http://www.arepnakbebel.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

singgah2 ler lau free!

Engku Muzahadin said...

Dah lama follow sini. Salam kenal dr segmen yg sama..

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

ara si tembam said...

halooo! dari segment zyraroxx.
im follow u... jemput2 ke blog n follow.. nice to know :)
http://aratomey.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

bazilah abu hassan said...

Jalan jalan dari segmen sama. Done follow sini. :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

afifudinsohaini said...

dari segmen yang sama..main salji kat sini..haha

Little Notes =) said...

done follow~
dari segmen yg sama..
feel free to follow me =)

http://sayangumiayah.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Little Notes =) said...

done follow~
dari segmen yg sama..
feel free to follow me =)

http://sayangumiayah.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Danee said...

heyy , same segmen :3
visit sini :) follow me then i'll followback

http://ohdanee.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html