My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Instagram

Tuesday, December 4, 2012

maka bermulanya sebuah kisah hidupku

Bismillahirahmanirahim..

walaweh..tajuk entri mengalahkan sebuah kisah ala-ala "fairy tale"..
rasa macam dah lama sangat tak menjahanamkan key-board lapppy nie..haiyarkk!
so, apa yer perkembangan terbaru Cik Aini..urmmm..

seriously,
saya sangat sibuk..mengalahkan budaK tengah SPM tau..(dah habis SPM, YIPPEEEE!!)
Esok (hari selasa) saya dah nak flight ke Sarawak, then brunei..*bajet travel lettew*
so, dua hari bertungkus lumus mempacking barang..di samping mengemas bilik yang sememangnya bersepah mengalahkan tikus beranak dalam sangkar..*mula nak mengarutlaa tue*

sekarang nie.. officially, saya merupakan seorang penganggur sementara..

kerja?
lesen?
khusus?
kahwin?

COIIIIIIIIII... sabaq ar dulu.. bagi saya holiday dengan family puas-puas..then I'll think about it..

dan FOR YOUR IMFORMATION.. saya dah start berdiet...

jadi dengan lafaz bismillah.. saya melancarkan operndi berdiet yang saya bilang tempoh hari.. jom kita berdiet untuk sihat...

till then.......

memory ^___^

kak Maryam's wedding.....




4 comments:

TeTerBanG said...

adik dh abis spm. kak ada satu pper lg. 12 hb nie. doakan akak yaa :)

Maria Dolores Lopez Godoy said...

Is wonderful your blog and very beautiful. Kisses from Spain.

http://redecoratelg.blogspot.com.es/

Farah O Speare said...

same lah penganggur hehe

aini shahroni said...

@TeTerBanG
all the best kak :-)