My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Heart of blog

Wednesday, December 19, 2012

Congrats Kak Maria Elena..

Bismillahirahmanirahim..

mak aih! nampak sangat aku nie selalu ketinggalan zaman..muehehehe..oopppsss! nanti dulu, aku memang nak update entri nie, tapi disebabkan kegagalan ginjal mouse lappy yang gagal beraksi, tak dapet eden nak post cepet2..motiplaa sangat!! haha..

officially, Kak Maria Elena sudah pun berkahwin..auww! bestnyaa.. eventhough, kak maria tak mungkin baca blog aku yang cabuk nie..tapi aku nak buat special wish untuk dialaa tanda aku nie peminat blog dia..hahaha..

Kak Maria, tahniah.. Congratulation.. Mabruk! semoga percintaan kalian kekal hingga ke Jannah..InshaaAllah..

Asfirdaus ♥ Maria Elena











lots of love..XOXO

gambar dari google

p/s: lepasniee turn kak Fatin pulak..hehehe :p

4 comments:

faY said...

kak maria elena!

mselim3 said...

moga bahagia hingga akhir hayat...

mselim3

AisYa IeyKa said...

done follow , follow bck okey http://aisyaieyka.blogspot.com

Mimie Najib said...

waa..cntiknya pngtin ni kan..dah la blogger terkenal..agk2 kan, blh ke akk jd cmni nti eh..heheh.. :p