My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Heart of blog

Thursday, November 8, 2012

UIOLLSS bagi pendapat boleh, tak?

Bismillahirahmanirahim..


hyep.. awak..awak..dan awak..
saya nak buat satu tinjauan..
untuk mengetahui berapa ramai responden yang ingin men'join'kan diri dengan operasi yang ingin Aini buat..
*ayat skema bagai*

okey, Aini straight to the point..
aini nak lancarkan satu operasi yang memakan masa TIGA bulan..
operasi ini Aini namakan "OPERANDI BERDIET" 

operasi ini bertujuan ingin mengajak seberapa ramai (terutamanya) wanita diluar sana untuk menjalankan dan mengekalkan gaya hidup yang sihat..

selalu kita dengar, bila orang kata "Aku nak berdiet" dalam pikiran kita dah SETkan mesti dia nie nak kurus..
sebenarnya, kita berdiet tidak semestinya untuk KURUS..tapi sudah pastinya untuk SIHAT..

jadi operasi ini boleh dikategorikan sebagai contest dan habuannya ANDA mungkin akan berjaya mengurangkan seMAXIMUM yang boleh berat badan anda..saya berani jamin jika anda berusaha bersungguh-sungguh anda mampu mengurangkan paling kurang 5-10KG dalam tiga bulan..

insyaAllah..

untuk entry kali ini, Aini just nak tahu ramai tak orang nak join.. insyaAllah, dilain entry Aini akan hupdate, apa yang perlu UIOLLS lakukan untuk terlibat dengan operasi ini..Operandi Berdiet (maklumat)

ORANG KATA "ADAKALANYA JIKA KITA NAK BUAT BENDA BAIK KITA KENA AJAK RAMAI ORANG SUPAYA KITA LEBIH SERONOK DAN BERLUMBA-LUMBA UNTUK MEREALISASIKAN PEKERJAAN YANG KITA BUAT"

#Operasi ini juga bertujuan  untuk semua peserta saling support each other dan berkongsi pengalaman bagi yang dah pernah berdiet#

~BERDIET UNTUK SIHAT~

14 comments:

Cik Juju said...

nice blog...stuju nk join :)

❤farahin izzati❤ said...

saya xpandai nak diet :-/

aini shahroni said...

@ Cik Juju
thumb up..
nnti aini postkan maklumat tntang operasi nie erk?
keep in touch tau..

@Farahin
xpe..sya un sama..kita belaja bersama2 erk..rasanyew ramai pakar diet diluar sana..

Ieyra Ghani said...

dah terlalu cekeding utk berdiet -.-" bideway buat jer . insyaallah ramai yg join :)

Anonymous said...

cantekk awk pnyerr blog friend.. :) hehe

sukakartun said...

mau joinnnn...

lania assina said...

hehe,,tak tau boleh diet ke tak..hehe

cikmisi leen said...

ahahah ! :P .. nak join ..keh3~ ..biar cekeding sket.. keh3

Noraqilah Johari said...

klu qiela diet turun 10kg..tggal tulang je la..hehe =P

http://noraqilahjohari.blogspot.com/

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Takbley nak berdiet sbb akak menyusu..makan segala benda

violin girl said...

saya nak join..saya dlm perancangan nk diet ni..nice timing..

Shereen Yahya said...

rasa mcm nak join je , hee :)

Nurul Farahizzati said...

zizie kena marah kalau berdiet.. sebab badan dah kurus secara mendadak :(

Sheqynne Hotloverzs said...

badan daa kurus .. tak payah nak diet daa .. huhuhu ..