My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Instagram

Sunday, November 18, 2012

segmen HH Ajak Kenal Blogger Baru

Bismillahirahmanirahim..

hello amigos!!
urm..tiba2 rasa bosan nak berblogging..*sebenarnya tidak ada idea nak menaip*

jadi Wa men'join'kan diri dengan segmen bratha HH....

kelik banner kalau nak join jugak

Wa tak tahulah sama ada blog Wa ni ada peminat / pembaca ke tidak? almaklumlaa, Wa bukan macam blogger yang lain.. letak pictha berlambok-lambok kt sini.. tayang muka dari pelbagai angle..yang senyumnye mcam2 rupa, sengeh tiga suku, gaya posing mengalahkan retiss..blablabla..*annoyingnyew Cik Aini nie..sekeh kang* meuhehehehe..

tujuan Wa berblog, Wa dah pernah cerita kat sini..
tapi untuk lebih specifickan.. Wa berblog sebab Wa nak berkongsi sesuatu (benda baiklaa) dalam hidup Wa kepada SEMUA ORANG..sesuatu itu termasuklaa Ilmu, Pengalaman, Perasaan, Idea, Pendapat..

blog Wa tidak memerlukan kata2 kasar @ lucah @ umpatan.. Wa tak suka orang kata buruk pasal Wa jadi Wa tidak akan sesekali mengata buruk pasal orang lain (kecuali ianya teguran yang berbentuk universal)

Wa start berblog sejak umur 15 tahun.. tapi usia blog ::Arkitek Hati:: baru satu tahun setengah yang lebih.. nak lebih paham sila scroll sampai bawah..

bagi Wa "different person have different opinion" jadi jika Wa ada kemukakan sesuatu pendapat, Lu'orang janganlah hemtam Wa kt twitter ke, Fesbuk ke, blog Y'Alls ke or kat sini..*bajet retiss lettuw* cakap bebaik yeah?.. Wa makin sayang orang yang berani teguq Wa dalam keadaan berhemah..

untuk pengetahuan Y'Alls, blog Wa nie kekadang ada unsur terlebih gedikss, gurlish2 yang tahap maximum so bagi yang tak suka..urrmm..sorilah tak dapet eden nak tolong..

dan ada masanya Wa menggunakan kata ganti nama diri yang berlainan, bergantung pada mood Wa masa menaip..Wa tu singkatan bagi nama HAWANI..Wa kan peminat setia drama #adamdanhawa nak tahu lebih lanjut boleh baca disini, disini dan disini

Wa sangat mengalu-alukan segala komentar yang membina.. Lebih banyak Y'Alls komen, lebih kerap Wa kunjung blog Y'Alls..okey bebeeh ^___^

erk, macam dah terlebih 100 p.p lah pulak..Bratha H.H. jangan sebat Wa dengan bulu ayam togel..owhhh tidakkkkk....muehehehe..

okey..beghehh doh..

Wa bukan Maria Elena , mahupun Fatin Liyana bukan juga Cik Epal dalam dunia berblogging.. Wa tetap Wa dan sentiasa ingin menjadi diri Wa kerana diriku begitu berharga
*iklan L'oreal Paris*

6 comments:

Mieya Atiera said...

Goodluck :)

aizamia3 said...

lain orang lain style nye kan.. ;)

Asmar Arafad said...

Salam kenal dtg bw

♥nurul♥ said...

wahhh liplaap liplap blog ni.hhehe salam kenalan aini :)

Nur Amalina Maisarah said...

assalam n hai-2 :D btw dah follow sini lame dah :D follow back if belum :) maerahim.blogspot.com

PikaPiko said...

brutal la bhsakan nma wa .. hehe :)