My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Heart of blog

Thursday, November 1, 2012

Bahang sudah terasa!! ?*SPM*

Bismillahirahmanirahim..


adiosszzz..
sekarang memang sudah terasa bahang SPM yang akan tiba 3 hari lagi..
diulangi 3 hari lagi...
fuuuhhhhh...
ibarat cacing kepanasan yang tidak memakai sunblock dibadan..
debaran 24/7 tanpa henti..
tambahan pula pagi tadi kitaorang susun meja kat dewan..
'unfortunately', AINI diLETAKKAN diantara dua pelajr yang bijak + genius..
ohmaygod!!! tiba2 rasa down sekejap..
rasa tak bermaya nak duduki SPM isnin nie..
suddenly, my friend told me..
"sebenarnyew ada good effects duduk dengan diaorang..
mana tahu aura kepandaian diaorang singgah kat Aini.."
then,
my teacher, Pn Idura said...
'bukan Aini duduk dengan orang hebat, tetapi orang hebat yang duduk dengan aini..'
okey sekarang dah bersemangat semula.. LET'S GO AINI... KEEP STRIVING AND MOVE FORWARD!!  saya minta maaf pada UIOLLS...dan tolong doakan Aini.. and the last but not least, pada SPM candidates yang lain..all the best in your exam..teruskan berusaha meskipun diminit terakhir
Hujan lebat sesangat..rasa sejuk..ngeee..tadi terserempak dengan Adam..dia sweet sangat..btw, dewan periksa kitaorang berbeza..jadi tak dapatlaa jumpa dia hari2..*gedikzzzzzz* All the best Adam.. kita doakan awak dari jauh..maybe awak tak tahu pun..btw,I believe you can do it!! chaiyokkkk ^____^

38 comments:

Amalia said...

goodluck for spm. :D jawab betul-betul kalau terlupa baca subhanamal la ya na muwala yas hu allahumma zakirni maa nasiit tiga kali insyallah ingat apa yang terlupa tuh :D

ain samadi said...

Good luck..usaha,doa, minta restu ibubapa n guru

iqin said...

goodluck for your SPM dear,
:)


http://storymoryiqin.blogspot.com/

Busyra Bt Takiyudin said...

gud luck!. :)

Syaza Syfa said...

Goodluck for you . Do the best .

Dieba Adieba said...

gud luck 4 spm dik.. :)

Dalila Samsudin said...

Goodluck akak ! :D banyakkan berdoa kay :D

Amanina said...

All the best to you too. Together we strive for straight A's! :D

Husnalyas said...

gud luck utk SPM yg bakal tiba tak lama lagi :)

Zulaika Nasir said...

all the best dear :))

Mohd Arif Afifi Bin Mohamad Sukri said...

Selamat untuk SPM...
Semoga Najah mengiringi..=)

NJihe.am said...

Gudluck for SPM! Ingat Allah selalu, baca ayat seribu dinar.

Ayuni Khalib said...

gud luck sayang. Dia yang Maha Besar. minta padaNya smoga dipermudah segala. Allahuma yassir wala tu assir

alia syuhada said...

Good Luck For your SPM . Akak sedara alia pun SPM juga . alia SPM tahun depan :) btw , done follow u , follow alia juga eh :)

SyUhAdA said...

gudluck dik..byk2 berdoa..

Fittriah Alieya said...

go0d luck akk omey ^^

Engku Muzahadin said...

Perkongisian yang menarik`
Singgah sini baca entri & FOLLOW sekali`
Jumpa link dalam Kelab Blogger Ben Ashaari`
Salam Perkenalan :)

Keep In Touch ^_^
http://engkumuzahadin.blogspot.com/

Cik Ummi said...

heehee.. aini.. jangan cuak2 sangat okkay..
you'll be a great student, insyaAllah..
tak semestinya kalau straight A's SPM, you'll be study in oversea..
semuanya adalah rezeki masing2..
just do your best :)

Ikhmal Malique said...

gud luck 4 yr spm...

ell lina said...

aik??hebak r adek ni..tulat je spm sempat update blog ag..ehhehe..memang blogger tegar bebeno la ni dek :p anyway, best of luck for ur spm... :p

fandyz said...

Salam, Good Luck for your SPM .. Study smart!

ninym said...

Gudluck for your spm, jawab elok elok nanti :)

Anonymous said...

I wanted to thank you yet again for this amazing web-site you have designed here. It's full of ideas for those who are definitely interested in this subject, especially this very post. You're really all absolutely sweet and thoughtful of others plus reading your blog posts is a superb delight if you ask me. And what a generous gift! Ben and I are going to have fun making use of your points in what we should instead do next week. Our list is a mile long and tips might be put to good use.

Mieya Atiera said...

Goodluck dear. Jangan tension2 okey :)

Tengku Maria Lovato said...

wahh2 , dah nak SPM rupanyaa :D akak pulak dah nak final exam . goodluck ^^

Izzah Shahroni said...

semoga berjaya kakakku..
buat yang terbaik..

Luqeem™ said...

all the best exam.:)
usaha sebaik mungkin, selepasnya berserah. :)

shazika said...

gudluck dear dlm spm :)

Alya Natasha said...

gudluck dear! jawab betol2! :)

Maya said...

good luck! kurang 24/7 lagi nak amek SPM kan? Semoga berjaya! :D

Aety TIMsy said...

aini, all the best ! :)

jemput singgah blog :)

reza al-razi said...

SPM... kacang je tu.. hehe.. Anyway, good luck..!

Cik Tie@Akak said...

jawab lelok esok..wahh..akak lak yg berdebor nih

confdeb said...

gud ludk for esok..:))

Norasiah Nasir said...

gud luck dear :)

LoveBug said...

gud luck dik :)

Liza Razak said...

good luck in SPM dear !

Hani Othman said...

good luck!