My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Instagram

Wednesday, November 14, 2012

Adam & Hawa are just a love story of theirs..And I'll have mine too

Bismillahirahmanirahim..

Hello amigos!!!
tak pernah tulis tittle post sepanjang tue...huehueheu..
by the way, sebelum UIOLLS melanjutkan pembacaan diBlog Wa nie..
Wa ada satu lagu yang Wa akan sasau bila mendengarnyew..
check this out>>


'dan kau bawa aku ke awan.. menghias langit...merangkai bintang-bintang menjadi sebuah kata..sebuah kata cinta....'

poyossssslaa Aini nie..
berjiwang bagai.. huakahakah..
paaaap *tampar pipi sendiri*

to be honest, Wa nie peminat setia drama bersiri #AdamDanHawa..
*tekup muka dengan bantal busuk*-blushing-
tapi LU- LU yang baca blog Wa nie jangan berani bocoqkan rahsia Wa kat orang lain yang Wa nie sebenarnya jiwang karat..
nanti hilang kemachoan Wa yang telah lama Wa pelihara.. LOL
bahahahahaha..

hari ini #AdamDanHawa sudah masuk ke episod 46..
How's time flew so fast..
teringat mula2 Adam Mukris menghorat Ain Hawani..
bajet betoll..
tapi sekarang Adam Mukris sangat berbeza.. makin matang dan macho!!

FYI, 
(for your imformation laaaa)
and that's one of the reason why I put my twitter username is AINI HAWANI..
kalau nak tahu lebih lanjut boleh baca post perkasam Wa disini dan disini
huuuhhhhh...

okey, only these I can wrote for UIOLLS..
till then~

Cinta itu akan datang bila tiba masa dan ketikanya.. Tidak perlu dipaksa, tidak perlu diarah.. Kerana ia adalah cinta dan sifatnya akan mencari si pemiliknya.....
walaweh...bermadah-madah Wa malam nie..
eh eh..sebelum terlupa..
Wa nak ucapkan Selamat Hari Jadi untuk abang long Wa, Akmal Shahroni dan adik bongsu Wa Izzah Shahroni..Semoga Dirahmati Allah selalu..peace no war *motip?*

5 comments:

dek na said...

saya peminat adam&hawa..
bestkan crita ni :-)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Best citer ni..suke sgt♥♥

jjikjjikl said...

was here ;)

adam mukris fan said...

peminat Adam Mukris ke sni..
I'm in love with the character of Adam mukris :p

R Machomil said...

Oh kat sini Ain luahkan rasa ye. Ni AM datang ni Ain. 8 tahun Am tinggu Ain. xP