My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Instagram

Tuesday, October 16, 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

Bismillahirahmanirahim

hyep!!
UIOLLS....

tiba2 rasa nak join segmen Kak Yuyu yang tomey tue..
reasonnyew dia suka pink..
sama macam saya..
we're pinky awesome girls~~
Kak Yuyu, sep sikit!!
hehehe
^____^


sekarang saya ada 195 followers yang Awesome!
urmm...
berapa yerk boleh increase?



satu jam kemudian
3 jam kemudian
2 hari kemudian
tepuk mouse~
tekan I follow~~
LOL

okey dah, bye..
*senyum kambing yang tak de gigi*

---------------------------------
Dont forget to leave your comments
----------------------------------

50 comments:

Yuliana Wahit said...

TQ dear join.. done follow u.. rajin2 lah blogwlking peserta yg lain k.. ooo minat pink jugak!! loiiikeee..

Jue Jaynee said...

hehe da smpai sini n follow juga

Nory Zoulkefle said...

salam dear...akak folowwer awk yg ke 198...suke x? hehe

Mimie Najib said...

akk blas kunjungan disini juga.. =)

NugRuL SakuRa said...

assalamualaikum

Kunjung balas kat blog awk...dr segmen yg sama...

Blink2x nyer blog...chumiL...
salam kenal

CakeLover said...

i'm the 200 follower..hehehe
visit mine ye..thank u
http://kalermerahati.blogspot.com/

Mieya Atiera said...

Good luck !

Aqilah Rezali said...

Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaa. :)
Done follow you. ^^

http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html

meerasmira said...

done :)http://meerasmira.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html#

CikNana said...

hye hye..saya follow sini..:)

McNa said...

balas kunjungan ye
singgah & follow
http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

abdul aliim mansor said...

wooow hehhhehe pssst nk kongsi sesuatu nak tak jom tgok tips ni 4 perkara kita perlu tahu tentang kesihatan. harap dpt membantu

nurul ain said...

wahh cam best jee..

eita said...

selamat bersegmen

Anonymous said...

Fantastic post, I really look forward to updates from you.

Adi Herman said...

assalamualaikum sbb blogwalking kat blog saya semalam...tq for ur support hehe ini blog saya www.molotovcocktailz.blogspot.com

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
sy dari segmen sama ^^

Pelangi Senja said...

dari segmen yang sama..:)
jemput singgah belog saya juga..:D
http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Aynahusna said...

Hai,dari segmen yang sama
Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Fendy said...

singgah sini...jom terjah blog fendy

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Aimi Syahirah said...

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

FaTiMah aZ-zArAh said...

http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

are_lin@yu said...

done folo sini ;-)..jmput singgah blog ayu ;-)

~didiey~ said...

follow :)

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Trisna N said...

beautiful your blog :D
i like :D

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Nur Atikah said...

datang dari segmen yang sama.

http://budaksatulima.blogspot.com/2012/10/segmentambah-follower-banyak-banyak-kak.html

done follow you. follow balik k? :) tq

Call me DayaOwesome said...

Hi there :) done follow you . Follow me back http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Hatoru Bisco said...

dari segmen yg sama :)

http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Cik Fatyn said...

Dari segmen yg sama :D Jom blogwalking ke blog Fatin >>>>>

http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

fardiyah said...

singgah sini:)

http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Yanie Andierah said...

Saya datang dari segmen 'Tambahkan Follower Banyak-II' by Yuyu :) Here I am done follow your blog . Follow me k (http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html)

eyza fye said...

assalamualaikum..
done follow dr segmen yg same..
hit me back k

http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

ell lina said...

hye pretty..cute nye die :p
kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
follow me back?? >,<

http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Yana Aina said...

dtg follow..dr segmen sama

jom --> http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Saya Disini said...

done

Nurfara Hani said...

Salam. Singgah dari Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!.. Dah follow sini. Jom terjah blog saya.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Afasz said...

dr segmen yg sama, follow ur blog

http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

CiK MeiNa said...

done (:
http://cikmeinasayangs.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Mama Adam said...

dr segmen sama,

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

haaa... dh tambah sorang lg follower. jom tambah follower banyak2

Nor Salmi said...

Dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Diera Tekikushika said...

dtg menjenguk sambil tumpang blogwalking. jom g blog saya meh. =)

Sue Lynnda said...

Assalam,

Saya dari segmen yang sama!^^. Follow back belog saya ya!

Haryati Faizal said...

salam perkenalan dr segmen yg sama,
singgah sini n follow,

http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Nur Fahz said...

Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

pelengkap rusuk kiri said...

dah follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

emma michiyo said...

jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis cik emma :)

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Cik Siti Farizah said...

bru join~ hehe

http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

salam berfollower buat sumer ;)

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini #922.

http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html