My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Instagram

Wednesday, October 10, 2012

Rainbows in friendship

bismillahirahmanirahim
.
jap..nak minum nesvita dulu...LOL *itu pun nak habaq*
okey,
tolong abaikan diri ku yang semula jadi gedik bila jumpa keyboard..hehehe..

awal tadi nak buat POST TITLE 'study at library' tapi nampak macam dull giler..then, Aini tukarlaa jadi 'Raibows in friendship'..baru meletup gitu..=,=" apa motip?..ahh lantak lerrr..

semalam, Aini rajin sangat nak gi Library..konon nak tukar angin tempat belajar.. sampai jer sana terjumpalaa beberapa orang kawan..mula2 tu tak naklaa join diaorang..takut ganggu....

last2 kecundang juga..akibat kebosanan yang tahap galaksi, Aini pun join...kita orang tak satu kelas, tapi satu sekolah..niat dihati disamping ada teman penghibur dapatlaa merapatkan ukhwah...



sebenarnya yang buat Aini rasa hampeh sesangat sampai ter'downlod' APP kebosanan apabila Aini mencari buku rujukan chem, tapi tak jumpa..dalam hati 'apa punya library laaa @#$%&'..pppfffttt

bagi Aini, even diaorang tak dapat membantu Aini untuk menjawab soalan chem, at least diaorang membantu meredakan keaktivan letusan gunung kemarahan Aini...*ayat nak gempak jer*

THANKS UIOLLS~~~

rasa nak peluk peluk korang sekarang juga.....btw, sori tak dapat join korang hari nie...Aini study kat rumah :-) len kali kalo ada masa kita study sesama okey?..sayang sikit...muahhhh X0X0

spm candido straight A's

Spm candido straight A's
fitriah & farihah

naznur & raudah

fara is my neighbour. They're tottally awesome!

comel x? I guess yes..they're too sweet for me :-)

I love this pic...rasa nak tarik hidung sorang2..give ur hug my dears!

Chem yang baik ^____^
okey..that's all..dah2 jangan nak baca blog jer..gi sambung study..hehehe..nanti dah berjaya jangan lupakan Aini..okey...sayang uiolls..aini doakan kita semua dapat straight A's plus..dan dapat kejar impian masing-masing...insyaAllah..

------------------------------------------
dont forget to leave your comment
-------------------------------------------


2 comments:

nana kamarul said...

Jom pi minum Nesvita sesame. Heheee! Anyw, all the best in your studies :)

Fendy said...

good luck in SPM...