My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Some pieces of puzzles

Sunday, October 28, 2012

JOM JOIN!!:- Beautiful Blog Segment

Bismillahirahmanirahim..

Aini dah kata..
tangan Aini kalau dah dpat sentuh keyboard memang susah nak pisahkan..
adoiiiii!!!
huhuhu..

actually,
I just want to help my liltle sis blogger Adik Hanaa..
to promote her G.A. segment..
GiveAway okey..
bukan Gila Artis..
huhuhu..
*okey ini tak lawak*


so, Jom join reramai..
adik Hanaa kata segmen ini akan berakhir bila sudah mencukupi 200 contestans..
lai lai lai..
boleh B.W. blog sapa yang cantik + meletop gitu..
yea dok ^____^
hohohoho..
okey pada yang nak join just klik pada banner diatas..
dan ikut terma dan syarat *macam iklan celcom pulak dah*

#Amaran keras:- pada blogger diluar sana jangan berat tulang sanghezz nak join segmen nie.. hehehe.. Wa gurau jer.. selamat bersegmen ^_____^ till then....

13 comments:

Sa Michaisi said...

Waaah ! Good luck yaa :)

nurul ain said...

menarik...

zieya said...

tumpang tanya boleh,apa tjuk lgu kat blog awk nhe erk? nice :)

Aperture Kinetics said...

Im on a payphone trying to call home all of my change spent on you~

aini shahroni said...

@zieya
cover version:: payphone ^____^

Nasuha said...

selamat bersegmen :)

Aqilah Othman said...

Thanks sebab tag :) I really apreciate it .

Fatin Jieha said...

Saya datang bertandang kat blog awak ni! Hehe :D

Syaifuddin Alias said...

good luck tau :D

Nurul Aini said...

Singgah sini balik..hehe..nama kita samalah..aini.. Nice to found you. Keep in touch ye. ^__^

Nora Karim said...

good luck!

aiN NaJwa said...

Good Luck key ! :)

Ana Hanaa Daud said...

Thanks sebab join. Good luck :)