My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Heart of blog

Tuesday, September 25, 2012

confusion *Prom Night*

Bismillahirahmanirahim...

Assalamualaikum...hye world!!!!

selamat petang Uolls!!! urmmm..

Aini nak tanya nie, apa pendapat korang berkenaan Prom Night @ Dinner ...

sbenarnya, sekolah Aini akn mengadakan prom night 5 oktber nie..I'm still wondering whether I want to go or not...

Ikutkan hati memang xnak pergi sebab acaranye waktu malam kan..
*dah nama pun prom NIGHT of cors laa malam* 

tapi MASALAHNYA ini adalah tahun terakhir Aini bersama-sama mereka..katanya boleh create memory bersama..rasa berat hati nak kata tidak sebab function nie diadakan untuk batch kita org jer.. (form 5)

jadi Aini nak tanya pendapat Uolls, apa kebaikan dan keburukan kalau Aini pergi/ tak pergi Prom Night nie??

-we all kena pkai Night dress @ Jubah-

4 comments:

pssp3sm said...

hi there , blog yang comel , terima kasih sbb follow blog PSSP3SM ,
saya da follow awak kembali

*maaf komen kat sini sbb sy x jumpa CBOX awak :)

aini shahroni said...

@okey..thanks..
xpe..keep writing for the sake of kindness :') ok

Shakira said...

klo pandai bawak diri..
insyaallah everything gonna be alright..

Anonymous said...

baek buruk brgntung pde individu trtntu..

think wisely b4 sumthing hppend..