My Journey

Pernah bercita-cita untuk menjadi seorang juruterbang wanita pertama Malaysia, tetapi sangat mencintai dan ingin mendalami ilmu biologi, namun telah dipanggil untuk menyahut cabaran dalam bidang seni bina walaubagaimanapun telah ditakdirkan menyambung kehidupan sebagai mahasiswi kejuruteraan elektrik-elektronik ketika ini. [3rd year survivor of electrical & electronic engineering student]

Instagram

Thursday, June 7, 2012

long time ago

bismillahirahmanirahim..

ya Allah, Engkau kembalikan memoriku tentang si dia,
selepas 4 tahun aku membuangnya dari hati dan fikiran ku..
tetapi malam ni...
dia hadir dibenak fikiran ku...

andainya Engkau mengizinkan kerinduan ini sampai ke si empunya badan.....
Pasti aku akan melakukannya..
tapi aku takut ya Allah...
takut andai ini bukan tindakan yang Engkau redhai...

tapi........
izinkan daku untuk mencoret secebis helaian rindu buat si dia..
izinkan daku...........



awak...
lama tak dengar khabar awak? sihat? sori I take to long to say..I'M SORRY..
maaf kerana tak terima kenyataan yang kita ni tak pernah ada apa-apa (suatu ketika dulu)
maaf kerana melontarkan kata2 yang tak sepatutnya saya kata pada akhir perhubungan kita..
maaf kerana pernah ingin jadi sebahagian dari awak lalu menyusahkan awak...
maaf kerana menyusahkan awak untuk layan segala kerenah saya..
maafkan saya..


saya budak kecik yang pernah menangih perhatian awak (suatu ketika dulu)
sayalah budak kecik yang nak awak beri perhatian...
sayalah budak kecik yang selalu ganggu awak..
sayalah budak kecik yang selalu usha awak *malu


saya tahu..


awak tak pernah sukakan saya sebab saya comot..
awak tak pernah sukakan saya sebab saya tak sepadan dengan awak..(handsome boy)
awak tak pernah sukakan saya sebab saya tak 'hot' kan?


saya tahu..


awak mesti tak sangka saya ni macam mana (i can see from your eyes when our first encounter)
awak mesti rasa budak yang minat kat awak tu lawa2 belaka kan? 


selepas 4 tahun..
tak sangka masa berlalu dengan pantaskan?
kita tidak berhubung...
tidak bertembung...


but actually i had tried to find you a few time.. I tried again n again but I didn't found you..then, i gave up....


last from me (i hope not the last)


hopefully kita boleh jadi kawan..and I really hope you can forgive all my mistake..I need some strength from you to me perform on my SPM...I need you ~ikaw ang nais ko~


-S.J-